A Precíz Creator Kft. több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az Építőipari kivitelezések valamint a fémszerkezet gyártás terén, így joggal mondhatjuk tudjuk mire van önnek szüksége.

Kik vagyunk mi a valóságban?

A PRECIZ CREATOR KFT. 2002-ben alapította Szűcs László és fia Ifj.Szűcs László. A cég bevételi forrásit Építőipari kivitelezésekből, fémszerkezetgyártásokból szerezte.

A nyereség folyamatos visszaforgatása a vállalkozásba lehetővé tette, hogy a cég az építőipar-fémipar minden munkafázisaihoz korszerű és kimagaslóan  nagymennyiségű szerszámozást érjen el.

A Preciz Creator Kft. irányelveiben szerepel a vállalkozás folyamatos fejlesztése a piac mozgásának figyelése és azzal való lépés tartása.

Preciz Creator Kft sokszínűségét mutatja az is, hogy teljes projekteket tud vállalni és azokat cégen belül végzi alvállalkozók nélkül. 

2009-ben a Precíz Creator Kft. szerződést kötött a tüzihorganyzást végző Nagév kft-vel így felkerült cégünk szolgáltatásai közzé a bér tüzihorganyzás mely szintén a cég bevételeit növelte.

2010- ben A nagy érdeklődésre ill. az uniós mezőgazdasági projektekhez kapcsolódóan bevezettük az állattartási eszközök gyártását mely lefedi a szarvasmarha,juh,kecske teljes palettáját. eszközeink itatók,abrakolók,karámok,kezelőkalodák, és egyéb eszközök gyártását.

Termékeinkkel rendszeresen részt veszünk a szakkiállításokon.

2014-ben a Cégünk szerződést köt a BOSCH-al  így hivatalos kereskedőként kínálhatjuk a cég termékeit.

2015-ben Meglapítjuk a   BESTRENTAL Építőipari gépkölcsönzőt, ill. BOSCH szerszámgép értékesítést.

Sikerünk kulcsa a piaccal való lépéstartás a fejlődés és innovációk valamint kollégáink szakértelmében rejlik.

Mit kínálunk?

A Pecíz Creator kínálata kínálata lefedi a teljes palettát a kisseb fúróktól kezdve akár egy teljes projekthez szükséges minden eszköz biztosításáig.

A bérlet optimalizálja a termék életciklusát, biztonságos és karbantartott felszerelést biztosít akkor, amikor Önnek szüksége van rá. Elkerülhetik a súlyos beruházásokat, és mentesülnek a karbantartástól és az értékcsökkenéstől. Továbbá a termékfelelősség és a jogi megfelelés költségeinek a kihelyezésével az ügyfél kockázata a minimálisra csökken.

Termékeink mellett számos kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk, melyek egyrészt kényelmet és biztonságot jelentenek partnereink számára, másrészt javítják a hatékonyságot és a termelékenységet.
Az építőiparban megszerzett tudásunkkal segítíteni tudjuk választását ,hogy ön a feladatához a legjobb gépet választhassa.

A cég alappillérei!

Ügyfél-orientáció és tisztesség. 
A Precíz Creator és dolgozóinak kötelesége minden esetben a törvényi előírásoknak megfelelően eljárni. Számunkra az jelenti a megelégedést, ha ügyfeleinket legjobb tudásunk és lehetőségeink kihasználásával, igényei teljeskörű kielégítésével szolgálunk ki.

Együttműködés,nyitottság,rugalmasság 
Könnyen elérhetőek és együttműködőek vagyunk. Rugalmasságot megoldóképességet biztosítunk minden esetre.

Kezdeményezőkészség és elkötelezettség.
Dinamikus, szellem vezérel bennünket. Elkötelezettek vagyunk, odafigyelünk, és szakszerűen kezeljük a problémát a megbízástól a megoldásig.

Tudjuk , hogy az ön ideje drága ezért mindent megteszünk, ön a legjobban,leggyorsabban,a legjobb gépet kapja.

BESTRENTAL  THE SOLUTION

Megosztom a Facebook-on!


PRECIZ CREATOR KFT. bezárás
bestrental árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot itt »
Telefon:
+06-30-190-9100